06 51 925 405 info@optimahealth.nl

AFSPRAKEN

Als je een afspraak wilt maken of een vraag wilt stellen, kun je contact opnemen met:
Brenda :  via brenda@optimahealth.nl  of miranda@optimahealth.nl

Het is helaas niet altijd mogelijk om je direct te woord te staan, maar je terugbellen of je mail beantwoorden doen we in elk geval zo snel mogelijk. Als je een mail stuurt vermeldt dan altijd je telefoonnummer.

Voorbereiding 1ste consult

Neem de tijd om deze vragenformulier minimaal 5 dagen voor de afspraak in te vullen. Deze wordt via een beveiligde methode naar ons verstuurd. Dit helpt veel vragen te beantwoorden voor de meting en we komen zo tot een beter behandelplan om nog sneller resultaat te krijgen.
Voor het eerste consult vragen wij je een geldig legitimatie mee te nemen.

Als je klachten hebt adviseren we je eerst naar de huisarts en specialist te gaan. Laat eventueel uitgebreid je bloed onderzoeken. Neem alle nuttige gegevens mee als je op consult komt.  Neem ook een lijst mee van welke medicijnen en supplementen je gebruikt. Je bent wettelijk verplicht je ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

Haaranalyse:

Voor een haaranalyse hoef je niet langs te komen. Je kunt deze ook opsturen. Betalen kan via www.optimaformula.nl (ook voor nabestellingen). Stuur ons daarbij dan een bericht met je naam en adresgegevens. Als we je betaling en je haarmonster hebben ontvangen, analyseren wij deze en sturen je het uitgebreide rapport toe. Lees wel de instructie voordat je de haren naar ons toestuurt. Als het nodig is, plannen we daarna nog een telefonische of persoonlijke afspraak om het rapport aan je toe te lichten. Zie meer op de pagina haaranalyse.

 

Wij voldoen aan de nieuwe AVG wetgeving en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. We zijn wettelijk verplicht uw medische gegevens 15 jaar te bewaren. Heeft u hier bezwaar tegen of wilt u ze verwijderd hebben stuur ons dan een mail en wij vernietigen de gegevens.