06 362 70 986 miranda@optimahealth.nl

AFSPRAKEN

Als je een afspraak wilt maken of een vraag wilt stellen, kun je contact opnemen met:
Miranda via miranda@optimahealth.nl

Het is helaas niet altijd mogelijk om je direct te woord te staan, maar je terugbellen of je mail beantwoorden doen we in elk geval zo snel mogelijk. Als je een mail stuurt vermeldt dan altijd je telefoonnummer.

Voorbereiding 1ste consult

Neem de tijd om deze vragenformulier minimaal 5 dagen voor de afspraak in te vullen. Deze wordt via een beveiligde methode naar ons verstuurd. Dit helpt veel vragen te beantwoorden voor de meting en we komen zo tot een beter behandelplan om nog sneller resultaat te krijgen.
Voor het eerste consult vragen wij je een geldig legitimatie mee te nemen.

Als je klachten hebt adviseren we je eerst naar de huisarts en specialist te gaan. Laat eventueel uitgebreid je bloed onderzoeken. Neem alle nuttige gegevens mee als je op consult komt.  Neem ook een lijst mee van welke medicijnen en supplementen je gebruikt. Je bent wettelijk verplicht je ID kaart, rijbewijs of paspoort te tonen.

Haaranalyse:

Voor een haaranalyse hoef je niet langs te komen. Je kunt deze ook opsturen. Betalen kan via www.optimaformula.nl (ook voor nabestellingen). Stuur ons daarbij dan een bericht met je naam en adresgegevens. Als we je betaling en je haarmonster hebben ontvangen, analyseren wij deze en sturen je het uitgebreide rapport toe. Lees wel de instructie voordat je de haren naar ons toestuurt. Als het nodig is, plannen we daarna nog een telefonische of persoonlijke afspraak om het rapport aan je toe te lichten. Zie meer op de pagina haaranalyse.

Thermografie:

Medische thermografie onderzoeken. Een uitstekende methode om onverklaarbare klachten in beeld te brengen. We hebben inmiddels 12 jaar ervaring en alle mogelijke opleidingen gevolgd in binnen en buitenland. Wilt u een afspraak maken voor een thermografie onderzoek of wilt u meer weten. Kijk dan op www.infraroodscreening.nl of plan direct u afspraak via de agenda.

Wij voldoen aan de nieuwe AVG wetgeving en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. We zijn wettelijk verplicht uw medische gegevens 15 jaar te bewaren. Heeft u hier bezwaar tegen of wilt u ze verwijderd hebben stuur ons dan een mail en wij vernietigen de gegevens.

Uitstekend
Gebaseerd op 10 recensies
Jessica Damhuis
Jessica Damhuis
2017-11-23
Zeer goede, objectieve en deskundige praktijk die echte resultaten geeft.
Elisabeth Haugsøen
Elisabeth Haugsøen
2017-07-03
I would like to thank you for a great experience! Friendly and welcoming people who can offer help when the need is there. The clinic offers advanced technology that will help identify the core of the problem and have products and knowledge that can help solve them.
Heidi Wooning
Heidi Wooning
2017-06-28
Hele fijne gedreven mensen die niet alleen werken vanuit een hoop kennis, maar ook met empathie! Nemen de tijd voor je, luisteren naar je, en koppelen hun eigen kennis en je eigen verhaal tot een behandeling, die bij mij heel goed aan slaat, eindelijk van mijn chronische vermoeidheid af!
Ellen Visser
Ellen Visser
2017-06-09
Een praktijk gerund door twee warme persoonlijkheden/professionals die een brede kennis en ervaring bezitten. Zij houden zich niet met symptoombestrijding die slechts tijdelijke oplossingen geven. Zij richten zich op de oorzakelijke verbanden om voorgoed van klachten af te komen en van ziekte te kunnen genezen. Voor mij persoonlijk heeft het meerdere inzichten gegeven en zijn klachten en blokkades opgelost, die voorheen in de reguliere gezondheidszorg nooit ontdekt zijn of konden worden behandeld.
Anita van Gils
Anita van Gils
2017-06-06
Optima Health heeft mij en mijn dieren steeds weer doen verrassen om oorzaken van klachten weten te achterhalen. Door metingen met hun apparatuur en advies van natuurlijke middelen van hoge kwaliteit blijven wij gezond en konden klachten op lichamelijk en emotioneel niveau worden opgelost.
Jon Rijlaarsdam
Jon Rijlaarsdam
2017-05-06
Zeer deskundige praktijk wanneer het gaat over Natuurgeneeskunde. Na langdurige slaapuitdagingen die niet door de huisarts konden worden opgelost, binnen afzienbare tijd weer lekker kunnen slapen én met gebruik van enkel natuurlijke supplementen. Dit is zeker een aanrader!
Annelies Verwoert
Annelies Verwoert
2017-05-05
Optima Health kunnen we van harte aanbevelen. Zeer kundig en professioneel blijven ze werken aan jouw persoonlijke gezondheid. Je krijgt alle aandacht en alles zal worden ingezet voor het bereiken van een optimale gezondheid.
David Young
David Young
2017-05-04
Een van de weinige praktijken die mij echt geholpen hebben. Ik ben gemeten met de Prognos, een maatapparaat wat alles oorzaken in het lichaam analyseert. Vervolgens een aantal supplementen meegekregen, die al mijn klachten hebben weggenomen. Drie behandelingen waren voor mij voldoende. Aanrader.
Marc Simon
Marc Simon
2017-05-02
Ik heb een aantal producten van Optima Health gekocht and ben zeer tevreden over de resultaten en de service. Op zeer korte tijd heeft Martin mij geholpen met uitstekende uitleg en verklaringen over de acties van elk product. Net wat ik nodig had. Ik beveel zijn diensten en producten ten sterkste aan.