06 362 70 986 miranda@optimahealth.nl

Een jaar lang heb ik met een schouderblessure gelopen en wilde voorkomen dat ik weer een ‘frozen shoulder’ zou krijgen.  

Deze keer een ervaring van mijzelf. Met krachttraining had ik een schouderblessure opgelopen,  ondeanks de deskundige begeleiding van mijn trainer. Omdat ik in het verleden al eens een ‘frozen shoulder’ heb gehad, was ik hier niet blij mee. Ik wilde kost wat kost voorkómen dat het hier weer op uit zou draaien.

Ik geloof sterk in het zelfhelend vermogen van mijn lichaam

In eerste instantie hoopte ik dat het vanzelf over zou gaan, met wat ondersteuning van ontstekingsremmende supplementen. Ik geloof namelijk sterk in het zelfhelend vermogen van mijn lichaam.

Omdat verbetering uitbleef, ben ik voor hulp naar de fysiotherapie gegaan. Hiermee had ik een lichte verbetering van de klachten, maar het ging niet over.  Ook een pauze in het trainen, tijdens de vakantie, bracht geen verbetering.

Prognosmeting

Nu heb ik het geluk dat wij bij Optima Health werken met de Prognos meetdiagnostiek. Hiermee bereiken we goede resultaten bij allerlei aandoeningen, óók gewrichtsklachten.

Wat ik bij anderen kan, kan ik bij mezelf ook dacht ik. Dus na een werkdag in de praktijk besloot ik om mijzelf te meten met de Prognos. Hopelijk kon ik een aanwijzing  vinden voor de oorzaak van mijn schouder probleem.

Verstoring meridiaan

Uit de meting bleek dat er een verstoring was in de galblaasmeridiaan. Deze meridiaan loopt precies over de plek in de schouder waar ik last van had.

Aan de hand van deze meting besloot ik mezelf te behandelen met Meridian Balance 11. Deze druppels hebben een gunstige invloed op alle mechanismen die te maken hebben met de galblaasmeridiaan.

Mijn schouderpijn was verdwenen!

Na ongeveer 2 maanden gebruik was mijn schouderpijn verdwenen! En het mooie is dat het niet meer terug gekomen is. Ik kan mijn arm weer pijnloos bewegen en er op liggen in bed. Ook bij de krachttraining heb ik geen beperkingen meer. Voor mij is dit een bevestiging dat veel klachten ontstaan, én behandeld kunnen worden, op energetisch niveau.

Herken jij jezelf in dit verhaal? Heb je aanhoudende pijn in schouder, rug of andere gewrichten?

Denk dan eens aan een energetische oplossing. Maak een afspraak voor een Prognosmeting.