06 51 925 405 info@optimahealth.nl

EPIGENETISCHE HAARANALYSE

Onze praktijk heeft met deze haaranalyse de primeur in Nederland! Snel en efficiënt meten we voor jou diverse indicatoren, zoals tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren en aminozuren. De analyse maakt ook duidelijk of je lichaam stoffen niet goed opneemt of verwerkt. Epigenetisch betekent wat tijdens je leven van invloed is op je gezondheid, in zowel positieve als negatieve zin.

Hoe het werkt

We nemen een haarsample van je die onze apparatuur ter plekke analyseert. De gegevens sturen we direct daarna naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland. Daar verwerkt een computer met een speciaal programma de gegevens en brengt deze in kaart. De uitslag ontvang je in begrijpelijke grafieken en tabellen in een persoonlijk en uitgebreid rapport.

Na de haaranalyse weet je:

  • Wat je wel kunt eten en wat je beter kunt laten staan.
  • Aan welke voedingsstoffen je een tekort hebt door slechte opname, verminderde verwerking of tekorten in de voeding waaronder vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, vetzuren en aminozuren.
  • Voor welke omgevingsinvloeden je extra gevoelig ben,t bijvoorbeeld straling, toxines, zware metalen en micro-organismen.
  • Welke concrete stappen je kunt zetten om je algehele gezondheid te verbeteren.

Epigenetische haaranalyse is buiten onze praktijk ook mogelijk in de onderstaande praktijken:

Karin Glaser
Praktijk natuurgeneeskunde Baarn
Eemnesserweg 45
1251 NB Laren

Voor Paarden kunt u de haren opsturen naar Haaranalyse.nl, Grote Bloksedijk 4, 3256 LG Achthuizen. Neem voor het opsturen eerst contact op met Martin voor de instructies. U kunt de bestelling betalen via https://optimaformula.nl/haaranalyse.html. Doe eerst de bestelling en stuur dan de haren vers op.

Kijk voor meer informatie www.cell-wellbeing.com