06 362 70 986 miranda@optimahealth.nl

HAARANALYSE

Onze praktijk had met deze haaranalyse de primeur in Nederland! Snel en efficiënt meten we voor jou diverse storende indicatoren, zoals tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren en aminozuren. De analyse maakt ook duidelijk of je lichaam stoffen niet goed opneemt, welke systemen niet goed werken en welke oorzaken een rol spelen. Epigenetisch betekent wat tijdens je leven van invloed is op je gezondheid, in zowel positieve als negatieve zin maar vooral extern opgelopen.

Hoe het werkt

We nemen een haarsample van je die onze apparatuur ter plekke analyseert. De gegevens sturen we direct daarna naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland. Daar verwerkt een computer met een speciaal programma de gegevens en brengt deze in kaart. De uitslag ontvang je in begrijpelijke grafieken en tabellen in een persoonlijk en uitgebreid rapport.

Na de haaranalyse weet je:

  • Wat je wel kunt eten en wat je beter kunt laten staan.
  • Aan welke voedingsstoffen je een tekort hebt door slechte opname, verminderde verwerking of tekorten in de voeding waaronder vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, vetzuren en aminozuren.
  • Voor welke omgevingsinvloeden je extra gevoelig bent bijvoorbeeld straling, toxines, zware metalen en micro-organismen.
  • Welke concrete stappen je kunt zetten om je algehele gezondheid te verbeteren.

 

Instructie voor het afnemen en versturen van de haren:

Een afspraak maken hoeft niet. De afname kan door jouzelf gedaan worden. Echter is hier wel enige nauwkeurigheid vereist:

  • Neem 5 haren met een pincet uit de nek en trek ook de haarwortel mee.
  • Stop de haren in een schoon papier (géén zakdoekje!)  of plastic zakje.
  • Verpak het vervolgens in aluminiumfolie.
  • Stop het haarsample, samen met jouw volledige naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres, in een envelop en stuur dit naar ons op.

Let op: de haarsamples moeten een haarwortel hebben en mogen niet ouder dan 48 uur oud zijn. Verstuur de haarsamples dus het liefst op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag en informeer ons van tevoren via de email met al uw gegevens.

Voor mensen (en paarden) kunt u de haren opsturen naar Haaranalyse.nl, Raadhuislaan 5, 3271 BS Mijnsheerenland

 

Bekijk hier een voorbeeld rapport, zoals je dat krijgt na analyse.

Je kan ook paarden meten, zie hier het voorbeeld rapport