06 51 925 405 info@optimahealth.nl

Hoe gaan we te werk?

In alle gevallen: efficiënt, doelgericht en probleemoplossend. Dan kan alleen maar als we ons direct focussen op de oorzaak(en). Misschien klinkt dat als vanzelfsprekend, maar wij zijn op dit gebied beslist onderscheidend. We combineren de meest geavanceerde apparatuur en onderzoeksmogelijkheden met een brede know-how en expertise, zodat je verzekerd bent van resultaat.

Hoewel de oorzaken van klachten nogal uiteenlopen van aard, zijn ze wel onder te verdelen in een aantal hoofdoorzaken*. Die meten o.a. we nauwkeurig met het Prognos systeem. We kijken naar de bloeduitslag, gezicht, tong nagels handen en voeten en nog veel meer.

Nadat wij de oorzaken van je klachten hebben achterhaald, stellen we een individueel behandelplan voor en met je op. Afhankelijk van de uitkomst van ons onderzoek krijg je (natuurlijke) middelen mee. Als daar aanleiding toe is, verwijzen we je door naar de reguliere zorg of naar een ander soort behandeling.

Het aantal keren is van te voren is afhankelijk van de klacht en hoe goed u zelf u best doet om de adviezen op te volgen. Per behandeling pakken we meestal 1 tot 2 oorzaken aan en geven we gericht middelen mee die nodig zijn om bijvoorbeeld eerst de lever, nieren of lymfe te activeren. U krijgt zelf altijd advies mee en u kunt al beginnen door een aantal dingen direct toe te passen:

Drink voldoende water per dag
Probeer tarwe een tijdje te vermijden
Neem geen voeding waar E621 E950 en E951, Smaakversterker, Aspartaam en Acesulfaam (zoetstoffen) in zitten.
Vermijd koemelk, soja en varkensvlees te vermijden.
Voeg Zee of Hymalaya zout toe aan uw voeding