06 362 70 986 miranda@optimahealth.nl

 

Hoe gaan we te werk?

 

In alle gevallen: efficiënt, doelgericht en probleemoplossend. Dan kan alleen maar als we ons direct focussen op de oorzaak(en). Misschien klinkt dat als vanzelfsprekend, maar wij zijn op dit gebied beslist onderscheidend. We combineren de meest geavanceerde apparatuur en onderzoeksmogelijkheden met een brede know-how en expertise, zodat je verzekerd bent van resultaat.

 

Hoewel de oorzaken van klachten nogal uiteenlopen van aard, zijn ze wel onder te verdelen in een aantal hoofdoorzaken*. Die meten o.a. we nauwkeurig met het Prognos systeem. We kijken naar de bloeduitslag, gezicht, tong nagels handen en voeten en nog veel meer.

 

Nadat wij de oorzaken van je klachten hebben achterhaald, stellen we een individueel behandelplan voor en met je op. Afhankelijk van de uitkomst van ons onderzoek krijg je (natuurlijke) middelen mee. Als daar aanleiding toe is, verwijzen we je door naar de reguliere zorg of naar een ander soort behandeling.

 

Het aantal nodige consulten is  afhankelijk van de klacht en hoe goed je zelf je best doet om de adviezen op te volgen.

 

Per behandeling pakken we meestal 1 tot 2 oorzaken aan en geven we gericht middelen mee die nodig zijn om bijvoorbeeld eerst de lever, nieren of lymfe te activeren. Daarnaast krijg je een voedingsadvies mee.