06 362 70 986 miranda@optimahealth.nl

Medische thermografie

Medische thermografie

Niet alleen afwijkingen in de borsten, maar ook afwijkingen in het lymfesysteem, bloedvaten en/of borstweefsel stellen we met medische thermografie goed en vroegtijdig vast. Zelfs de oorzaak van een aantal klachten maken we eruit op. Stel dat je een wortelkanaalbehandeling hebt ondergaan die een storend effect heeft op je systeem. Bacteriën kunnen rechtstreeks via de lymfe de borst in zijn gestroomd. Als dat zo is, kun je meteen maatregelen nemen.

Een ander woord voor medische thermografie is infraroodscreening, want we voeren die uit met een zeer temperatuurgevoelige infraroodcamera en gebruiken daarbij speciale software. Een veilige en comfortabele onderzoeksmethode, want het is geheel pijnloos, stralingsvrij en bovendien voor alle vrouwen geschikt. De camera maakt de warmteverschillen in het lichaam via de huid zichtbaar en registreert op die manier subtiele veranderingen in je lichaam. Afwijkingen kunnen we zo in een vroeg stadium vaststellen. Als dat nodig is, verwijzen we je door naar de arts.

U kunt een afspraak maken voor een thermografie onderzoek via www.borstscreening.nl Irma de dame die voor ons de screenings in het land doet komt ook 1 x per 6 weken in Numansdorp om te screenen.