06 362 70 986 miranda@optimahealth.nl

Therapie: herstel van natuurlijk evenwicht

Als de oorzaak(en) van de klachten bekend is, kan gewerkt worden aan het opheffen van de verstoringen. Hiervoor activeert de behandelaar het natuurlijk mechanisme in het lichaam om het natuurlijk evenwicht te herstellen. Dit wordt o.a. bereikt door:

  1. Het inzetten van effectieve combinaties van kruiden, planten, vitaminen en mineralen en de zogenaamde Vital-Frequenties.
  2. Het inzetten van orthomoleculaire, fytotherapeutische of homeopathische middelen.

Alle middelen zijn volledig natuurlijk en worden al eeuwen lang toegepast.

Het mooie aan het Prognos systeem is dat de behandelaar vooraf kan nagaan wat het effect is op de verstoringen en of patiënt het middel kan verdragen.

Er worden dus alleen middelen meegegeven die daadwerkelijk een corrigerend effect hebben op uw lichaam. Daarnaast geeft de behandelaar ook andere adviezen die het herstel ten goede komen, bijvoorbeeld voedingsadviezen.

Kort samengevat richt de behandelaar zich op de volgende aspecten:

  1. Klachten verhelpen
  2. Gezondheid optimaliseren door klachten zo gunstig mogelijk te beïnvloeden bij chronische ziekten. Daar waar genezing niet mogelijk is probeert de behandelaar klachten te beïnvloeden zodat patiënten zich fitter voelen en zelfs minder klachten ervaren.
  3. Voorkomen van klachten. Lang voordat er klachten optreden zijn de energieën in de meridianen al meetbaar verstoord. Prognos kan deze energetische verstoringen vaststellen. Op deze manier kan de behandelaar vroegtijdig preventieve maatregelen adviseren en kunnen ziekten worden voorkomen.

Preventie is nuttig voor iedereen die gezond wil zijn en blijven. Energetische Geneeswijzen en Prognos worden daarom niet alleen gebruikt in praktijken en klinieken voor diagnose en therapie, maar ook voor het optimaliseren van sportprestaties, het terugdringen van het ziekteverzuim in het bedrijfsleven en ter ondersteuning van anti-aging en life-extension programma’s in kuuroorden en health centra.

Er zijn vele methoden om te meten of naar gezondheid te kijken. Prognos is het enige systeem dat wetenschappelijk bewezen reproduceerbaar is. Veel apparaten en methoden zijn grafisch heel mooi gemaakt en de cliënt denkt het juiste middel te krijgen “omdat de computer” dat zegt. Prognos, meet daadwerkelijk fysiek en u weet zeker dat de middelen die u geadviseerd krijgt de juiste zijn omdat u lichaam het zegt. 

Sinds kort hebben wij haaranalyse toegevoegd aan onze praktijk en hebben deze uitvoerig vergeleken met de Prognos uitkomsten. Deze komen zeer veel overeen en is voor ons als zeer betrouwbaar systeem geïntegreerd in onze praktijk. Niet alle oorzaken zitten in de haaranalyse maar hier kan men wel veel uithalen wat men aan voedingsstoffen te kort heeft of welke voedingsmiddelen men beter kan weg laten. Zie hiervoor de pagina haaranalyse op deze site.

Het gaat om jouw gezondheid

Als je 4-5 oorzaken goed aanpakt heb je al 90% gewonnen. Het gaat bij ons maar om één ding en dat is resultaat.

Zodat jij je weer beter in je vel voelt. Je zult ook zelf aan de slag moeten, maar dat leggen we tijdens het consult graag uit naar aanleiding wat er uit de meting komt.