06 51 925 405 info@optimahealth.nl

OVER ONS

Wij zijn Martin Möhrke en Brenda Overweg en sinds kort hebben we er ook een ervaren kanjer bij Rita Woudenberg. We zijn alledrie natuurgeneeskundige, maar we hebben ieder onze eigen specialisaties. En die sluiten wel zo goed op elkaar aan, dat we je gegarandeerd de beste complementaire zorg kunnen geven.

Zo ‘bevrouwt’ Brenda de praktijk. Zij is al jaren leefstijlcoach, personal trainer en nu ook natuurgeneeskundige en medisch thermograaf. Haar missie is mensen helpen om zichzelf te worden en weer van het leven te genieten. Om daar extra invulling aan te geven heeft ze naast natuurgeneeskundige scholing ook de opleiding tot Personal Hormonal Profiler (PHP) en orthomoleculaire geneeskunde gedaan. Uitgebreide nascholings cursussen zoals bloedwaarde testen, accesbars facilitator en nu recentelijk ook Sould Body Fusion. Brenda verricht metingen met de verschillende apparatuur en geeft consulten.

Martin is zeer ervaren en heeft ongeveer elke opleiding gevolgd die je maar kan bedenken in binnen en buitenland. Hij is expert in diagnose- en therapiesystemen. Hij werkt uitsluitend met betrouwbare en kwalitatief hoogstaande apparatuur, waarvan hij er veel zelf in Nederland heeft geïntroduceerd. Daarvoor heeft hij de hele wereld afgereisd op zoek naar de beste technologieën. Hij gaf wereldwijd cursussen, seminars en lezingen. In Binnen en buitenland heeft hij medici opgeleid om adequaat met de systemen om te gaan. Een van de grootste projecten is het opzetten van een Energetische geneeswijzen afdeling in de SHA Wellness Kliniek in Spanje. Hij heeft daar allerlei apparatuur geleverd alsmede de trainingen van de artsen verzorgt. Ook heeft hij daar enkele keren de afdeling zelf gewerkt. Martin werkt alleen nog op de achtergrond en springt bij waar nodig. Hij houdt zich momenteel bezig met ontwikkeling van medicijnen uit cannabis. 

Sinds enige tijd hebben we een collega die ons team komt versterken. Zij stelt zich even voor:

Mijn naam is Rita Woudenberg, ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters, 2 schoonzoons en 5 prachtige kleinkinderen. 

In de afgelopen jaren heb ik ervaren hoe je zélf je gezondheid kunt bevorderen met voeding en bewust leven. Ik heb me hierin verdiept door veel te lezen én een opleiding te volgen: ik heb de opleidingen HBO Medische Basiskennis en orthomoleculair therapeut kPNI gevolgd, deze laatste bij Natura Foundation. Verder blijf ik de ontwikkelingen op mijn vakgebied volgen met bijscholingen. Zoals een advances course schildklierproblematiek, bijscholing over autofagie en een masterclass maag-lever-darmen. Momenteel ben volg ik de opleiding “Van passie tot professie” van het NAEG (Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen). 

Ik heb ervaring vanuit mijn eigen praktijk en begeleid ik mijn cliënten op het gebied van voeding, beweging en stressvermindering. Zodat zij weer een gezond, fit en energiek leven krijgen. Zelf hou ik van koken en lekker én gezond eten. Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten te zijn: in de tuin of wandelend en fietsend.

In april heb ik mij aangesloten bij het team van OptimaHealth. Een mooie, waardevolle uitbreiding van mijn werkzaamheden.

Op maandag en woensdag ben ik werkzaam in de praktijk. Maak gerust een afspraak.