06 51 925 405 info@optimahealth.nl

OVER ONS

Wij zijn Martin Möhrke en Brenda Overweg. We zijn allebei natuurgeneeskundige, maar we hebben ieder onze eigen specialisaties. En die sluiten wel zo goed op elkaar aan, dat we je gegarandeerd de beste complementaire zorg kunnen geven.

Zo ‘bevrouwt’ Brenda de praktijk. Zij is al jaren leefstijlcoach, personal trainer en nu ook natuurgeneeskundige en medisch thermograaf. Haar missie is mensen helpen om zichzelf te worden en weer van het leven te genieten. Om daar extra invulling aan te geven heeft ze naast natuurgeneeskundige scholing ook de opleiding tot Personal Hormonal Profiler (PHP) gedaan. Brenda verricht metingen met de verschillende apparatuur en geeft consulten.

Martin is expert in diagnose- en therapiesystemen. Hij werkt uitsluitend met betrouwbare en kwalitatief hoogstaande apparatuur, waarvan hij er veel zelf in Nederland heeft geïntroduceerd. Daarvoor heeft hij de hele wereld afgereisd op zoek naar de beste technologieën. Hij gaf wereldwijd cursussen, seminars en lezingen. In Nederland heeft hij zorgverleners opgeleid om adequaat met de systemen om te gaan. In de praktijk van Optima Health bespreekt hij na afloop van de consulten met Brenda de meetresultaten en neemt hij met haar de diverse behandelmogelijkheden door.