06 51 925 405 info@optimahealth.nl

Wie zijn wij?

Het team deskundige therapeuten van Optima Health bestaat uit Brenda Overweg en Martin Möhrke. Elk van ons heeft zijn eigen specialisatie. Wij stellen ons graag aan u voor:

Brenda Overweg

Brenda Overweg

Natuurgeneeskundige, Energetisch therapeut, Medisch Thermograaf, Leefstijlcoach

Mijn  missie is mensen helpen om zichzelf te worden en weer van het leven te genieten. Om daar extra invulling aan te geven heb ik  naast natuurgeneeskundige scholing ook de opleiding tot Personal Hormonal Profiler (PHP) en orthomoleculaire geneeskunde gedaan. Uitgebreide nascholingscursussen zoals bloedwaarde testen, accesbars facilitator en nu recentelijk ook Soul Body Fusion. Ik verricht metingen met de verschillende apparatuur en geeft consulten.

Martin Möhrke

Martin Möhrke

Natuurgeneeskundige, Expert is diagnose- en therapiesystemen

Ik werk uitsluitend met betrouwbare en kwalitatief hoogstaande apparatuur, waarvan ik er veel zelf in Nederland heb geïntroduceerd. Daarvoor heb ik de hele wereld afgereisd op zoek naar de beste technologieën. Ik gaf wereldwijd cursussen, seminars en lezingen. Momenteel werk ik  alleen nog op de achtergrond en spring bij waar nodig. Mijn belangrijkste taak op dit moment is de ontwikkeling van medicijnen uit cannabis. 

Op basis van 10 waarderingen.
Anja Verhoev
Anja Verhoev
2020-08-20
Jessica Damhuis
Jessica Damhuis
2017-11-23
Zeer goede, objectieve en deskundige praktijk die echte resultaten geeft.
Elisabeth Haugsøen
Elisabeth Haugsøen
2017-07-03
I would like to thank you for a great experience! Friendly and welcoming people who can offer help when the need is there. The clinic offers advanced technology that will help identify the core of the problem and have products and knowledge that can help solve them.
Heidi Wooning
Heidi Wooning
2017-06-28
Hele fijne gedreven mensen die niet alleen werken vanuit een hoop kennis, maar ook met empathie! Nemen de tijd voor je, luisteren naar je, en koppelen hun eigen kennis en je eigen verhaal tot een behandeling, die bij mij heel goed aan slaat, eindelijk van mijn chronische vermoeidheid af!
Ellen Visser
Ellen Visser
2017-06-09
Een praktijk gerund door twee warme persoonlijkheden/professionals die een brede kennis en ervaring bezitten. Zij houden zich niet met symptoombestrijding die slechts tijdelijke oplossingen geven. Zij richten zich op de oorzakelijke verbanden om voorgoed van klachten af te komen en van ziekte te kunnen genezen. Voor mij persoonlijk heeft het meerdere inzichten gegeven en zijn klachten en blokkades opgelost, die voorheen in de reguliere gezondheidszorg nooit ontdekt zijn of konden worden behandeld.
Anita van Gils
Anita van Gils
2017-06-06
Optima Health heeft mij en mijn dieren steeds weer doen verrassen om oorzaken van klachten weten te achterhalen. Door metingen met hun apparatuur en advies van natuurlijke middelen van hoge kwaliteit blijven wij gezond en konden klachten op lichamelijk en emotioneel niveau worden opgelost.
Jon Rijlaarsdam
Jon Rijlaarsdam
2017-05-06
Zeer deskundige praktijk wanneer het gaat over Natuurgeneeskunde. Na langdurige slaapuitdagingen die niet door de huisarts konden worden opgelost, binnen afzienbare tijd weer lekker kunnen slapen én met gebruik van enkel natuurlijke supplementen. Dit is zeker een aanrader!
Annelies Verwoert
Annelies Verwoert
2017-05-05
Optima Health kunnen we van harte aanbevelen. Zeer kundig en professioneel blijven ze werken aan jouw persoonlijke gezondheid. Je krijgt alle aandacht en alles zal worden ingezet voor het bereiken van een optimale gezondheid.
David Young
David Young
2017-05-04
Een van de weinige praktijken die mij echt geholpen hebben. Ik ben gemeten met de Prognos, een maatapparaat wat alles oorzaken in het lichaam analyseert. Vervolgens een aantal supplementen meegekregen, die al mijn klachten hebben weggenomen. Drie behandelingen waren voor mij voldoende. Aanrader.
Marc Simon
Marc Simon
2017-05-02
Ik heb een aantal producten van Optima Health gekocht and ben zeer tevreden over de resultaten en de service. Op zeer korte tijd heeft Martin mij geholpen met uitstekende uitleg en verklaringen over de acties van elk product. Net wat ik nodig had. Ik beveel zijn diensten en producten ten sterkste aan.