06 362 70 986 miranda@optimahealth.nl

Wie zijn wij?

Het team deskundige therapeuten van Optima Health bestaat uit Drs. Miranda Bakker en Martin Möhrke. Elk van ons heeft zijn eigen specialisatie. Wij stellen ons graag aan u voor:

Drs. Miranda Bakker

Drs. Miranda Bakker

Natuurgeneeskundige, apotheker

Miranda Bakker

Orthomoleculair therapeut, Voedingsdeskundige, Keto professional en Apotheker.

Mijn passie is om jou te helpen op het gebied van gezondheid. In het verleden deed ik dat als apotheker met medicijnen, nu doe ik dat als orthomoleculair therapeut met voeding en voedingssupplementen. Van het bestrijden van symptomen naar het opheffen van de oorzaak van klachten.

Bij Optima Health ben ik opgeleid om te werken met de Prognos binnenkort rond ik mijn aanvullende opleiding NAEG af.

Snel van je klachten af? De kern van je problemen aanpakken en tegelijkertijd meer energie krijgen? Boek dan een consult!

 

Martin Möhrke

Martin Möhrke

Natuurgeneeskundige, expert in diagnose- en therapiesystemen

Ik werk uitsluitend met betrouwbare en kwalitatief hoogstaande, bij voorkeur gevalideerde en gepubliceerde medische apparatuur, waarvan ik er diverse zelf in Nederland heb geïntroduceerd. Daarvoor heb ik de hele wereld afgereisd op zoek naar de beste technologieën. Ik gaf wereldwijd cursussen, seminars en lezingen. Momenteel werk ik  alleen nog op de achtergrond en spring bij waar nodig. Mijn belangrijkste taak op dit moment is de ontwikkeling van medicijnen uit cannabis. 

Gebaseerd op 10 recensies
Jessica Damhuis
Jessica Damhuis
2017-11-23
Zeer goede, objectieve en deskundige praktijk die echte resultaten geeft.
Elisabeth Haugsøen
Elisabeth Haugsøen
2017-07-03
I would like to thank you for a great experience! Friendly and welcoming people who can offer help when the need is there. The clinic offers advanced technology that will help identify the core of the problem and have products and knowledge that can help solve them.
Heidi Wooning
Heidi Wooning
2017-06-28
Hele fijne gedreven mensen die niet alleen werken vanuit een hoop kennis, maar ook met empathie! Nemen de tijd voor je, luisteren naar je, en koppelen hun eigen kennis en je eigen verhaal tot een behandeling, die bij mij heel goed aan slaat, eindelijk van mijn chronische vermoeidheid af!
Ellen Visser
Ellen Visser
2017-06-09
Een praktijk gerund door twee warme persoonlijkheden/professionals die een brede kennis en ervaring bezitten. Zij houden zich niet met symptoombestrijding die slechts tijdelijke oplossingen geven. Zij richten zich op de oorzakelijke verbanden om voorgoed van klachten af te komen en van ziekte te kunnen genezen. Voor mij persoonlijk heeft het meerdere inzichten gegeven en zijn klachten en blokkades opgelost, die voorheen in de reguliere gezondheidszorg nooit ontdekt zijn of konden worden behandeld.
Anita van Gils
Anita van Gils
2017-06-06
Optima Health heeft mij en mijn dieren steeds weer doen verrassen om oorzaken van klachten weten te achterhalen. Door metingen met hun apparatuur en advies van natuurlijke middelen van hoge kwaliteit blijven wij gezond en konden klachten op lichamelijk en emotioneel niveau worden opgelost.
Jon Rijlaarsdam
Jon Rijlaarsdam
2017-05-06
Zeer deskundige praktijk wanneer het gaat over Natuurgeneeskunde. Na langdurige slaapuitdagingen die niet door de huisarts konden worden opgelost, binnen afzienbare tijd weer lekker kunnen slapen én met gebruik van enkel natuurlijke supplementen. Dit is zeker een aanrader!
Annelies Verwoert
Annelies Verwoert
2017-05-05
Optima Health kunnen we van harte aanbevelen. Zeer kundig en professioneel blijven ze werken aan jouw persoonlijke gezondheid. Je krijgt alle aandacht en alles zal worden ingezet voor het bereiken van een optimale gezondheid.
David Young
David Young
2017-05-04
Een van de weinige praktijken die mij echt geholpen hebben. Ik ben gemeten met de Prognos, een maatapparaat wat alles oorzaken in het lichaam analyseert. Vervolgens een aantal supplementen meegekregen, die al mijn klachten hebben weggenomen. Drie behandelingen waren voor mij voldoende. Aanrader.
Marc Simon
Marc Simon
2017-05-02
Ik heb een aantal producten van Optima Health gekocht and ben zeer tevreden over de resultaten en de service. Op zeer korte tijd heeft Martin mij geholpen met uitstekende uitleg en verklaringen over de acties van elk product. Net wat ik nodig had. Ik beveel zijn diensten en producten ten sterkste aan.