06 51 925 405 info@optimahealth.nl

Wie zijn wij?

Het team deskundige therapeuten van Optima Health bestaat uit Brenda Overweg en Martin Möhrke. Elk van ons heeft zijn eigen specialisatie. Wij stellen ons graag aan u voor:

Brenda Overweg

Brenda Overweg

Natuurgeneeskundige, Energetisch therapeut, Medisch Thermograaf, Leefstijlcoach

Mijn  missie is mensen helpen om zichzelf te worden en weer van het leven te genieten. Om daar extra invulling aan te geven heb ik  naast natuurgeneeskundige scholing ook de opleiding tot Personal Hormonal Profiler (PHP) en orthomoleculaire geneeskunde gedaan. Uitgebreide nascholingscursussen zoals bloedwaarde testen, accesbars facilitator en nu recentelijk ook Soul Body Fusion. Ik verricht metingen met de verschillende apparatuur en geeft consulten.

Drs. Miranda Bakker

Drs. Miranda Bakker

Natuurgeneeskundige, apotheker

Miranda Bakker

Orthomoleculair therapeut, Voedingsdeskundige, Keto professional en Apotheker.

Mijn passie is om jou te helpen op het gebied van gezondheid. In het verleden deed ik dat als apotheker met medicijnen, nu doe ik dat als orthomoleculair therapeut met voeding en voedingssupplementen. Van het bestrijden van symptomen naar het opheffen van de oorzaak van klachten.

Bij Optima Health ben ik opgeleid om te werken met de Prognos binnenkort rond ik mijn aanvullende opleiding NAEG af.

Snel van je klachten af? De kern van je problemen aanpakken en tegelijkertijd meer energie krijgen? Boek dan een consult!

 

Martin Möhrke

Martin Möhrke

Natuurgeneeskundige, Expert is diagnose- en therapiesystemen

Ik werk uitsluitend met betrouwbare en kwalitatief hoogstaande apparatuur, waarvan ik er veel zelf in Nederland heb geïntroduceerd. Daarvoor heb ik de hele wereld afgereisd op zoek naar de beste technologieën. Ik gaf wereldwijd cursussen, seminars en lezingen. Momenteel werk ik  alleen nog op de achtergrond en spring bij waar nodig. Mijn belangrijkste taak op dit moment is de ontwikkeling van medicijnen uit cannabis.